Παρέμβαση, σωτηρίας από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Πάρκο «Τρίτση»



Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με παρέμβαση του υπουργού Πάνου Καμμένου, ύστερα από αίτημα του Δήμου Αγίων Αναργύρων –Καματερού, αλλά και τοπικών στελεχών των Αν.Ελλ. , της Ευαγγελίας Γεωργούλα Αναπληρώτριας Γραμματέα Γυναικών των Αν.Ελλ., κ. Αμανατίδη Νίκου Γραμματέα του Δήμου και Θανάση Καρελιώτη Τομεάρχη Δυτικής Αθήνας, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Ελαιοτριβάρη Γιάννη, προχώρησε στη διάθεση υδροφόρων , με στόχο την ενίσχυση των υδάτινων πόρων στο πάρκο ,<Τρίτση> .

 Το φετινό καλοκαίρι είναι το χειρότερο που περνάει το πάρκο, λόγω της διακοπής τροφοδότησης του για μεγάλο χρονικό διάστημα, με νερό από γεωτρήσεις, της ευρύτερης περιοχής, εξαιτίας της υποχώρησης του υδροφόρου ορίζοντα που οφείλετε σε έργα , διευθέτησης του ρέματος της Εσχατιάς. 

Αποτέλεσμα της διακοπής τροφοδότησης με νερό του Πάρκου, αλλά και λόγω του καλοκαιριού , είναι να κινδυνεύει με πλήρη αποξήρανση, η λίμνη φυσικού καθαρισμού του νερού αλλά του καναλιού μεταφοράς του, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τον ζωικό αλλά και φυτικό πλούτο του. 

Η διάθεση των υδροφόρων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας , <δίνουν ανάσα ζωής >, κρατώντας το Πάρκο ζωντανό, μέχρι να λυθεί το ζήτημα , της υδροδότησης οριστικά από τον καινούργιο φορέα , ο οποίος είναι σε φάση διορισμού.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους στρατιώτες που συμμετέχουν στην προσπάθεια, για την απαράμιλλο ζήλο που επιδεικνύουν.

https://olympia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι πρέπει να κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι για να διεκδικήσουν τα δώρα!!!!

Σας καλούμε να επισκεφτείτε ,τα επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και να στηρίξετε την δράση της Ένωσης Γονέων..