Ξεκινούν εντός της εβδομάδας οι αιτήσεις σε 2 προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

asep.jpg
Μέσα στην εβδομάδα ξεκινούν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις προκηρύξεις 10Κ/2017 και 11Κ/2017 που αφορούν στην πλήρωση 106 μόνιμων υπαλλήλων στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) και στην Τράπεζα της Ελλάδος. Διαβαστε παρακάτω αναλυτικά ποτε ξεκινούν οι διαδικασίες και που υποβάλλονται οι αιτησεις.
76 θέσεις στον ΑΔΜΗΕ
Με 76 μόνιμους υπαλλήλους θα ενισχυθεί η ΑΔΜΗΕ. Σύμφωνα με την κατανομη των θέσεων θα απασχοληθούν: ΠΕ Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 8, ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ή Μηχανικοί Αναλυτές-Προγραμματιστές 1, ΠΕ Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ή Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί 1, ΠΕ Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί 1, ΠΕ Διπλωματούχοι Πολιτικοί Μηχανικοί 1, ΠΕ Πτυχιούχοι Διοικητικοοικονομικοί 7, ΤΕ Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 7, ΤΕ Πτυχιούχοι Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί και Μηχανικοί Αυτοματισμού 1, ΤΕ Πτυχιούχοι Μηχανικοί Γεωτεχνολογίας & Περιβάλλοντος 1, ΤΕ Πτυχιούχοι Μηχανικοί Πληροφορικής 1, ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων 27, ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων & Εξοπλισμού 3 και ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών -Υποσταθμών 17. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις γενικες οδηγίες συμπλήρωση της προκήρυξης. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 29 Αυγούστου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. Παράλληλα θα πρέπει να την αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 10Κ/2017, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510 αναγράφοντας την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν, σε φάκελο μεγέθους Α4 ή σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ).
30 άτομα στην Τράπεζα της Ελλάδος
Στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα (30) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα προχωρήσει η Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ειδικότητες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης όπως περιγράφεται παρακάτω: ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών: Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών παραγωγικών μηχανών (εκτυπωτικές μηχανές χάρτου, μηχανές τύπωσης κερμάτων κ.λπ.) και εξοπλισμού υποστήριξης λειτουργίας του κτιρίου. ΤΕ Ηλεκτρονικών Μηχανικών: Επισκευή και συντήρηση ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων ισχύος και αυτοματισμών. ΤΕ Συντηρητών Έργων Τεχνης: Συντήρηση νομισμάτων, έργων τέχνης, λοιπών συλλεκτικών αντικειμένων και διακοσμητικών κτιριακών στοιχείων της Τράπεζας της Ελλάδος. ΔΕ Καταμετρητών: Μηχανική επεξεργασία τραπεζογραμματίων με επιτραπέζιες μηχανές και αυτόνομα μηχανικά συστήματα. Χειρισμός αυτόνομων μηχανικών συστημάτων συσκευασίας και καταστροφής τραπεζογραμματίων. Χειρισμός μηχανών επεξεργασίας κερμάτων οι οποίες είτε λειτουργούν αυτοτελώς, είτε συνοδεύονται από αυτόνομα συστήματα συσκευασίας. Χειρωνακτική καταμέτρηση και διαλογή τραπεζογραμματίων ή κερμάτων. ΔΕ Πιεστων-Λιθογράφων ή ΔΕ Λιθογράφων: Χειρισμός εκτυπωτικών μηχανών και διεκπεραίωση των διαδικασιών εκτύπωσης σε χαρτί.  Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 31 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΑΠΟΦΑΣΗ Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα πειραματικά - πρότυπα σχολεία για το 2018-2019

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ.