Είσαι αναπληρωτής εκπαιδευτικός; Οδηγός Αυγούστου - Σεπτεμβρίου

Αποτέλεσμα εικόνας για anaplhrvtes
Σύμφωνα με επικοινωνία που είχαμε με το Υπουργείο Παιδείας, στην αρχή της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι πίνακες αναπληρωτών εκτός απροόπτου μαζί με την εγκύκλιο ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αιτήσεων για τις περιοχές αναπληρωτών.
Όπως σημειώνει η σελίδα Αναπληρωτές Δάσκαλοι η προθεσμία αιτήσεων για περιοχές θα είναι 7 ημέρες όπου θα δηλωθούν οι περιοχές προτίμησης. Ενημέρωση από ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ Σύμφωνα με τον ΠΑΣΑΔ. Καταληκτική ημερομηνία μέχρι στιγμής 28-29 Αυγούστου.H α' φάση προσλήψεων αναπληρωτών  θα πραγματοποιηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου. Θα προσληφθεί περίπου το 70% των πιστώσεων για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση (Δασκάλους, Νηπιαγωγούς, Ειδικότητες. Επίσης Ειδική Αγωγή και Τμήματα Ένταξης).
Έχουν διασφαλιστεί 24.000 πιστώσεις για α’βαθμια και β’βαθμια με τη συντριπτική πλειοψηφία να απορροφάται από την α’βαβμια. 
Όλες οι προσλήψεις τγς α’βαθμιας θα γίνουν από το ΕΣΠΑ και όλες της β’βαθμιας από τον κρατικό προϋπολογισμό και το ΔΠΕ.  
Οι πιστώσεις θα καλύπτουν την περίοδο από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι 21 Ιουνίου.
Στις 4 Σεπτεμβρίου και ημέρα Τρίτη θα ανοίξει το σύστημα για τις δηλώσεις των κενών.
Παράλληλη στήριξη: 2.500 πιστώσεις εκ των οποίων ποσοστό πάνω από 50% θα διατεθεί στις 5 Σεπτέμβρη.
Εδώ να τονίσουμε πως την προηγούμενη χρονιά στην α φάση προσλήψεων γενικής και ειδικής πραγματοποιήθηκαν πριν το άνοιγμα των σχολικών μονάδων 6518 προσλήψεις αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Φέτος οι πιστώσεις είναι πιο πολλές.
ALFAVITA

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ Γ10 ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.....

Χρήσιμες πληροφορίες για τα νέα τμήματα Τροχαίας που αφορούν Αχαρνές, Φυλή, Αγίους Αναργύρους-Καματερό, Ίλιον, Πετρούπολη

ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΘΗΣΗΣ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.Οι αλλαγές που θα εφαρμοστούν την χρονιά που έρχεται στο γυμνάσιο: