Τουρισμός για Ολους: Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση - Προϋποθέσεις και δικαιολογητικά για δωρεάν διακοπές


Τουρισμός Για Όλους: Ποιους αφορά, πώς να κάνετε την αίτηση για τις διακοπές

Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση του υπουργείου Τουρισμού για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» 2020. Δείτε τις προϋποθέσεις συμμετοχής για δικαιούχους και παρόχους.
Δικαιούχοι είναι όλα τα φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν υποβάλει Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για το φορολογικό έτος 2018 σύΗ διαδικασία δήλωσης συμμετοχής των παρόχων για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» ξεκίνησε από χθες Τετάρτη.
 Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που το υπουργείο Τουρισμού υλοποιεί πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή του υπουργείου Τουρισμού tourism4all.gov.gr

Το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 30 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους.
 Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές.μφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bullying : Μήπως ο δάσκαλος εκφοβίζει το παιδί σου;