Απο το Λύκειο ξεκινούν , φέτος οι εξετάσεις...

Αποτέλεσμα εικόνας για ευχες για τις σχολικες εξετάσεις.


Πρεμιέρα της εξεταστικής περιόδου με τις τρεις τάξεις Λυκείου να ρίχνονται στη «μάχη» των ενδοσχολικών εξετάσεων. Στο σύνολο των μαθημάτων εξετάζονται οι μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου, σε τέσσερα μαθήματα οι μαθητές της Γ’. Αναλυτικά το πρόγραμμα

Η ειδική εξεταστική περίοδος (επαναληπτικές εξετάσεις) θα διενεργηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, εξαιρουμένων των ημερών διενέργειας των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ενώ τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών θα πρέπει να έχουν εκδοθεί μέχρι και την Τρίτη 26 Ιουνίου.

Οι εξετάσεις στα Γυμνάσια


Στα γυμνάσια, τα χρονικά περιθώρια είναι σαφώς πιο στενά, καθώς τα μαθήματα θα λήξουν στις 31 Μαΐου και οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις θα διαρκέσουν από την 1η έως και την 6η Ιουνίου και τα αποτελέσματα θα πρέπει να έχουν εκδοθεί το αργότερο μέχρι τις 12 Ιουνίου. Οι εξετάσεις για όσους τυχόν απουσιάσουν δικαιολογημένα, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 7 Ιουνίου.
Με την έκδοση των αποτελεσμάτων, θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα υποστηρικτικής διδασκαλίας για τους μαθητές που θα παραπεμφθούν σε επαναληπτική εξέταση, μαζί με το πρόγραμμα της δεύτερης εξεταστικής περιόδου. Η δεύτερη εξεταστική περίοδος διενεργείται μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, αρχίζοντας από τις 21 Ιουνίου.
Τα αποτελέσματα της εν λόγω εξεταστικής περιόδου θα πρέπει να εκδοθούν το αργότερο μέχρι τις 27 Ιουνίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακρίβεια: Οι 10 τρόποι για την αντιμετώπισή της

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2018 - 2019: Τα οριστικά αποτελέσματα